AFYONKARAHİSAR / İSCEHİSAR - İscehisar İlkokulu

İscehisar İlkokulu

TEPECİK MAH. KOCATEPE CAD. NO 8 İÇ KAPI NO 1 İSCEHİSAR / AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
Misyon
Atatürkçü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.
Başarılar
Okulumuz Eğitim ve sportif alanlarda kendini kanıtlamış bir kurum durumundadır. Eğitim Düzeyinde kalifiye idari ve öğretmen kadrosuyla İl içi ve il dışında başarılar elde edilmiştir. Eğitim yönünün dışında Sportif alanlarda da başarılı bir okul görüntüsü vermektedir.
08.00-17.50
İlçeden İl merkezine 15 Dakikada bir İlçe Belediye Otobüsleri vardır.
Yerleşim Yeri
İlçemiz Afyonkarahisar İl merkezine en yakın ilçelerden biridir. Ulaşım imkanları son derece gelişmiş olduğundan tercih edilen bir durumdadır. Okulumuz İlçe merkezinde yer almaktadır.
İl merkezine uzaklık 22 Km. Okul İlçe merkezindedir.